Horsens Fjord

Horsens Fjord lystfiskeri

Horsens Fjord er er klart at foretrække i vinterhalvåret. Fra sen efterår, vinteren igennem og frem til ca. maj. Havørrederne er mange i fjorden i perioden og da Horsens Fjord er let tilgængelig, kan man ofte også finde dem.

Både fluefiskeri og spinnefiskeri er effektivt i denne fjord syd for Århus og ud for Horsens by.

Stimefiskeriet efter grønlændere i vinterhalvåret kan være sublimt, men der er også en del større fisk i fjorden. Gennemsnitligt fanges der dog ikke så store havørreder, som der gøres i Randers Fjord set over et år.

Fjorden består mest af lavvandsområder, hvilket gør den nem at vadefiske i – langs de fleste fiskepladser. Kun nær sejlrenden finder man dybde.

Da der desværre er havbrug i fjorden, slipper fiskene deri ud i den i ny og næ. Derfor er der som regel også en del regnbueørreder i denne fjord.

Man kan udover havørreder og regnbueørreder, også fange makrel, sild, hornfisk, multe, ål og til tider torsk og sej m.m.

Horsens Fjord – et godt supplement når havørrederne i Randers Fjord er fredede…

Når man i vintersæsonen ikke må fiske efter havørreder i Randers Fjord, er Horsens Fjord et godt alternativ. Flere af vinterpladserne er virkelig gode og kan kaste mange fisk af sig på meget få timer. Det gælder bare om at finde dem.

I modsætning til mange andre fjorde, kan man både finde gode vinterpladser helt inde i fjorden samt helt ude i nogle af de alleryderste.

En af de bedste vinterpladser kan findes langs de yderste 4 km. af nordsiden.

Læs alt om lystfiskeri i denne herlige fjord i Jylland. Både om hvor du kan parkere og hvor du fange fisk, hvornår og hvad med. Den største og mest detaljerede onlineguide omhandlende lystfiskeri i Horsens Fjord kan findes her: Fjorden ved Horsens…

Se også fiskevideoer på siden, som viser at der kan fanges fisk langs de beskrevne fiskepladser.

Rigtig god fornøjelse.

Jari – Lystfiskerirandersfjord.dk og Lystfiskeri Danmark


Vinterfiskeriet efter gedder i Randers Fjord er værd at prøve. Læs mere her: Geddefiskeri…