Fiskepladser

Fiskepladser – information

Fiskepladser er der mange af i Randers Fjord. Der er på sin vis lige mange givende pladser på nordsiden, som der er på sydsiden. Ikke alle fiskepladser er nemme at komme til. Nogle kræver enten en længere spadseretur for at nå til vandet, andre kan kun nås med en jolle, flydering eller kajak etc.

De muligheder for lystfiskeri som er nævnt her, kan man affiske via. brugen af waders. Nogen steder endda fra land. Desuden kan man ved 90% af dem, parkere helt ned til eller ganske stæt på.

 

Fiskevideo fra Nørrekær

Her kan du læse om alle fiskepladserne på nordsiden af Randers Fjord. Pladserne egner sig især til lystfiskeri efter havørreder, men man kan også fange andre fiskearter derfra.

Nordsiden…

Fiskevideo fra Udbyhøj Syd og Sækken

Her kan du læse om alle fiskepladserne på sydsiden af Randers Fjord. Pladserne egner sig især til lystfiskeri efter havørreder, men man kan også fange andre fiskearter derfra.

Sydsiden…

Fiskevideoer

Her kan du se fiskevideoer fra de fleste af fiskepladserne i fjorden. Man kan også fange gedder, sandart, aborrer og skaller i den indre del af fjorden. Også helt, skrubber og ål er der mange af.

Brakvandsfiskeri på Bornholm

Bornholm byder på lystfiskeri, som på mange måder kan minde om det man kan finde i Randers Fjord. I vandet omkring Bornholm kan man også fange ferskvandsfisk. Gedder, skaller og aborrer m.fl. 

Kystfiskeriet efter havørreder om vinteren er sublimt rundt om øen.